Övrigt, Fasad
Bostadsrätt - Lägenhet

Östregårds Väg 4E
Märsta

1 950 000 kr accepterat pris!
3 rum och kök
69 kvm
4 591 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Ljus och välplanerad trea med balkong i lummigt villaområde!

Accepterat pris!
Här, intill naturstråk och skog, mitt i det mysiga villaområdet, ligger denna ypperligt välplanerade trea. Stora sociala ytor, två bra sovrum och en härlig balkong fyller detta hem. Bostaden ligger på övre plan av tvåvåningshuset, att komma upp lite ger gott om ljus in och trevlig utsikt ut. Från det lugna området är det nära till Märsta centrum, kommunikationerna är bra och det stora vägnätet gör att det går smidigt att åka både norr och söderut.

Interiör
Det generösa och riktigt ljusa vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket. Här är det gott om plats för en soffhörna, fåtöljer och tevemöbel så att hela familjen får gott plats. Ut från vardagsrummet nås den stora balkongen som överblickar den gröna innergården. I köksdelen av den öppna planlösningen finns plats för att möblera matbord och stolar. Köket ligger i vinkel och har massor av yta för matlagning, gott om skåp och lådor för förvaring och självklart fullt maskinellt utrustat. I det hela blir ytan för vardagsrum och kök en perfekt plats att umgås på, för både familj och vänner.

Två stycken bra sovrum hittas i hemmet. Det mindre sovrummet nås från vardagsrummet och har två fönster i två olika väderstreck. Det större sovrummet ansluter till hallen, i detta sovrum finns en bred garderobsvägg och massor av yta till säng och sängmöbler, kanske även en skrivbordshörna. Med många kvadratmeter blir rummen rymliga och detta gäller även för hall och badrum. Hallen leder förutom till ett av sovrummen även till en stor klädkammare och till badrummet där det är helkaklat i vitt med våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och en arbetsbänk ovanför. Genomgående i hemmet är parkettgolv, ljusa väggar och stora fönster, ett riktigt trivsamt hem!

Med mera
I ett lugnt och gemytligt villaområde ligger dessa bostadsrättslängor med bara två våningar. Känslan blir som att bo i en villa men med en gemensam gård! Innergården är en trevlig grön gräsmatta med plats för bord och stolar, här finns också ett större förråd som hör till bostaden. Tillhörande till bostaden är även parkeringsplatsen med el-stolpe, gästparkering finns också. Från området är det nära till Märsta centrum och kommunikationerna med buss och pendeltåg är bra. Runt omkring finns det förskolor och skolor, bad- och idrottsanläggningar, stora mataffärer och trevliga kvarterskrogar. Men kanske är det trevligaste av allt den rogivande naturen runt omkring!


Rumsbeskrivning

Entré
Ljus och trevlig hall med ingång till en rymlig klädkammare. Här finns även två garderober samt ytterligare plats för förvaring i passagen till vardagsrummet.

Sovrum I
Rymligt sovrum med plats för säng och nattduksbord samt även skrivbord. Vita väggar och ekparkett på golvet. Bra med förvaring i 3 rymliga dubbelgarderober.

Badrum
Stort badrum med tvättmaskin samt praktisk arbetsbänk. Wc, badkar. handfat samt spegelskåp. Kakel på väggar och våtrumsmatta på golvet. Handdukstork och ett vädringsfönster.


Kök
Modernt kök med vita luckor och mörkgrå bänkskiva. I köket finns plats för ett köksbord samt bra med förvaring. Köket är utrustad med kyl och frys, spis, fläkt, samt en diskmaskin. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum
I öppen planlösning med köket och med ett fint ljusinsläpp från fönster och den glasade balkongdörren. Plats för soffgrupp och mediamöbel samt utgång till balkongen.

Sovrum II
Ljust sovrum med fönster i två vädersträck. Plats för säng, skrivbord samt garderober.

Balkong
Rymlig balkong med plats för både möblemang och grill.


Övrigt

Föreningen har ett avtal med Telia för ett Fiber-Lan som ger tillgång till fast telefoni, TV och Internet.
Eget förråd tillhörande lägenheten finns på gården.

Dokument Stadgar.pdf Årsredovisning 2020.pdf Energideklaration.pdf Planritning.pdf Driftkostnader / månad El: 250 kr Försäkring: 150 kr Fakta Boarea:
69 kvm
Antal rum:
3
Våning:
2 av 2
Lgh. nr. brf:
G5
Balkong:
Ja
TV / internet:
TV/internet/IP-telefoni via Telia
Andelstal:
2.2073%
Avgift:
4 591 kr / månad Vatten, Värme, Internet/TV/Telefoni (Telia) parkeringsplats m elstolpe, sophämtning,
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2009
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
400 kr / månad
Energiprestanda:
117 kWh/m2
Fönster:
Isolerglas
Förråd:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Från- och tilluft med värmeväxlare
Komm. skatt:
32.08 %
Pantsatt:
Ja

Föreningen Namn:
BRF BoKlok Ärlingheden 2
Äkta förening:
Ja
Hemsida:
Föreningsinformation

Brf. BoKlok Ärlingheden II finns på adresserna Östregårds väg 1 – 8 i Märsta.
Föreningen består av 46 lägenheter med tillhörande förråd och parkeringsplats.
Parkeringsplatser: 46 st, en per bostad + 10 st. besökande.
Platser för boende har elstolpe för motor/kupé -värme.
Föreningen äger marken.
Större renovering är ommålning av samtliga fastigheter med start 2022.
Förväntar oss ingen höjning av avgiften p.g.a. detta.
Från juni i år så höjs avgiften med 32 kr p.g.a. nytt avtal med Telia.
Juridiska personer godkänns ej som köpare.


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid