Övrigt, Vindsvåning

Kommande
objekt

Bostadsrätt - Lägenhet

Norra Stationsgatan 111
Vasastan

5 995 000 kr accepterat pris!
2 rum och kök
75 kvm
3 393 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Renoverad, genomgående och generös vindsvåning!

Accepterat pris 5.995.000 kr. 

Högst upp i huset finns denna riktigt välplanerade våning med sobra svart-vita detaljer, luftiga ytor och härligt ljusinsläpp. Ett stort kök, mysigt vardagsrum och trivsamt sovrum gör denna bostad till det perfekta hemmet för paret eller den lilla familjen, då det går att bygga om från 2 rum till 2,5 eller 3 rum och kök. Intill trevliga Torsplan, där nya Hagastaden växer fram, är det nära till allt! Vasastan är den perfekta stadsdelen med kommunikationer, restauranger och caféer, och i takt med att området expanderar är detta en optimal adress att bo på!

Interiör
Med svart-vitt som bas blir det lätt att själv sätta prägel på hemmet och visa fram den unikhet som du står för! Detta renoverade hem är genomgående i just denna färgsättning, ytorna är lättmöblerade och bostaden har verkligen luftiga kvadratmetrar. Köket har massor med skåp och bra med ytor för matlagning och avlastning. Luckorna går i högglansigt vitt som ger en fin kontrast till den svarta köksbänken och svarta mosaiken. I köket finns det gott om yta och en stor matplats kan möbleras mellan de stora fönsterna. Vardagsrummet är perfekt att möblera med en stor soffa under snedtaket med mediemöbler mitt emot. Rummet är stort och luftigt med härligt ljusinsläpp från det stora tredelade fönstret. Från vardagsrummet nås hemmets walk-in-closet, så praktiskt att kunna stuva undan förvaring i. Bostaden i helhet har mycket goda förvaringsmöjligheter, en viktig detalj när för att bo bra i dagens pryltokiga samhälle.
Sovrummet är härligt rymligt och ljust! En stor säng har en given plats under snedtaket medan stora garderober som sväljer alla kläder står placerade mitt emot. Bredvid sängen går det att ställa nattygsbord, och i övrigt finns det plats för byråer och kanske en fåtölj? Hemmets tema går igen även i badrummet med svart-grå-vita mosaikdetaljer, mörkt golv och svart badkar som kontrast mot det vita kaklet och handfatet i glas. I badrummet finns en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, väldigt praktiskt att slippa springa till tvättstugan!

Med mera
Bostaden ligger i utkanten av Birkastan, precis intill det som kallas Nya Expansiva Hagastaden. En stadsdel som just nu växer fram och på sikt kommer bli en mycket attraktiv del av Vasastan med ny tunnelbana, grönområden och trevliga torg. Redan nu finns här populära Torsplan som erbjuder bekymmersfri service så som en stor matbutik, Systembolaget, nyöppnade butiker så väl som caféer och restauranger. Från hemmet är det nära till St. Eriksplan för tunnelbana, Odenplan för pendeltåget och även innerstadsbussar och flygbussar. Karlbergs slott och Brunnsviken är trevliga promenadområden med natur och vatten som utsikt! Värt att veta är att den andra sidan av gatan kommer att bebyggas, vilket betyder att de nya husen kommer att täcka utsikten mot trafiken från de stora trafiklederna och hemmet kommer få en ännu mysigare känsla! Apropå bilar så har föreningen garage och för den bilburna är det oerhört smidigt att komma ut på de stora vägnäten.


Rumsbeskrivning

Entré
Via säkerhetsdörr till spatiös hall med avhängningsmöjligheter i två garderober. 
Ljusa golv och vita väggar. 

Kök
Stort ljust kök med plats för köksbord samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Svart arbetsbänk, svart mosaik på väggen och vita högblanka köksluckor. Härligt ljusinsläpp från två fönsterpartier med fönsterbrädor i marmor. Köket är utrustat med Kyl & frys, fläkt, induktionshäll samt inbyggd diskmaskin, micro, varmluftsugn och kaffemaskin.

Vardagsrum
Här finns god plats för soffmöblemang och tv-möbel. Fönsterparti med marmor fönsterbräda. Ljusa golv och vita väggar. 

Sovrum
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter samt två inbyggda garderober.

Walk in closet
Bra med förvaringsmöjligheter.

Badrum
Helkaklade vita väggar med uppvärmt svart klinkergolv. Badkar samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare och vattenburen handukstork. Tvättställ på kommod med förvaring samt spegelskåp med spotlights.


Övrigt

Till lägenheten ingår ett källarförråd om ca 6 kvm.

TV och internet: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem och bredband via Bredband2.
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) samt bredband.

Parkering: I föreningen finns 14 garageplatser i huset samt 8 garageplatser i närliggande garage som kan hyras till en kostnad om 1 500 kr/månad.

Föreningen har en gemensam tvättstuga samt wc/dusch, barnvagns- och cykelförråd samt ett medlemsrum som går att boka för övernattning av besökare/anhöriga för 100 kr/natt.

Sopnedkast för hushållssopor finns i trapphusen, retursoprum vid garageutfarten samt ett grovsoprum.

Dokument Planritning Översikt området Årsredovisning 2020 Energideklaration Stadgar Driftkostnader / månad El: 175 kr Försäkring: 150 kr Fakta Boarea:
75 kvm
Antal rum:
2
Våning:
7 av 7
Lgh. nr. skv:
1702
Lgh. nr. brf:
14
Hiss:
Ja
TV / internet:
Com hem och Bredband2
Andelstal:
2.26002%
Avgift:
3 393 kr / månad Värme, vatten, kabel-TV (basutbud) samt bredband
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1986
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
325 kr / månad
Energiklass:
E
Energiprestanda:
129 kWh/m2
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
29.82 %
Pantsatt:
Ja

Föreningen Namn:
BRF Skålen 27
Äkta förening:
Ja

Föreningsinformation

Brf Skålen 27 är en äkta bostadsrättsförening och består av 45 lägenheter, varav fyra upplåts med hyresrätt och en butikslokal, uthyrd som kontor. Hyreslägenheterna ses som en dold tillgång till föreningens ekonomi. 

Fastigheten är upplåten med tomträtt och nuvarande avgäld ligger på maxbeloppet t o m år 2025.

Kommande renoveringar
Övergången till LED-armaturer även exteriört, utveckla passagesystemet (Aptus). Föreningen har en kassa om ca 9 000 000 kr.

Gjorda renoveringar
2007 - taket renoverades

2009 spolades samtliga V/A-stammar.
2011 - renoverat trapphus
2012 - ny tvättstuga
2013 ny undercentral för fjärrvärme samt nya ventilationsaggregat.
2014 nytt låssystem installerades.
2015 stammarna spolades och entréerna målades om.
2019 hissarna byttes ut.
2021 bytt all utrustning i tvättstuga samt OVK (har tecknat avtal med firma)

Brf Skålen 27. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 49 lägenheter varav 45 upplåts med bostadsrätt och 4 upplåts med hyresrätt. Det finns även 1 bostadsättslokal för Fastighetsutveckling.


Planritningar
Länkar Huset som byggs mittemot

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid